ptonev.com
October 18, 2017, 12:11:09 pm *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed!
 
   Home   Help Search Login Register  
Pages: [1]
  Print  
Author Topic: Does not work :-(  (Read 6233 times)
Alexander
Guest
« on: March 09, 2004, 08:56:22 pm »

Hi! I am trying to use it with Miranda 0.3.2 and 0.3.3 - it does not work ;(
I have tested it with Win2K SP2 and WinXP SP2, with ICQ and Jabber plugins.
All sound events was enabled in options.

Maybe it does not work, because i have on-board sound (all my machines has sound on-board, but only some of them has Multimedia Speakers)?
Logged
ptonev
Administrator
Newbie
*****
Posts: 135


3119712
View Profile WWW
« Reply #1 on: March 10, 2004, 08:01:26 pm »

Hi, Alexander.

This is a very strange.

I have Miranda 0.3.3a with ICQ, Yahoo, MSM, Win2K SP3, with sound card and it work fine.

At my home plugin don't work because PC speaker is not connected with MB.
Logged
Anonymous
Guest
« Reply #2 on: March 25, 2004, 05:17:12 am »

It seems you do not get a sound if you have chosen "Popup new window when a new message arrives", at least on my 2 WinNT4 boxes.
Logged
ptonev
Administrator
Newbie
*****
Posts: 135


3119712
View Profile WWW
« Reply #3 on: April 13, 2004, 11:34:45 pm »

Quote
It seems you do not get a sound if you have chosen "Popup new window when a new message arrives"


Yes, this is a right.

When "Popup new window when a new message arrives" is checked (trun-on) Speaker Notification don't work (play sound).
Logged
Pages: [1]
  Print  
 
Jump to:  

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.18 | SMF © 2013, Simple Machines Valid XHTML 1.0! Valid CSS!