ptonev.com

Products and Projects => Visibility Level Miranda Plugin => : ptonev October 11, 2004, 04:07:04 AM



: Plugin idea...
: ptonev October 11, 2004, 04:07:04 AM
Hi,

Plugin idea is simple.

I want to have different level on visibility but don't want to change always visibility/invisibility on contact persone.

User can set visibility level per contact persone. Then can set gloabl visibility level and all user that have >= level is can view user.


: Re: Plugin idea...
: derula October 11, 2004, 05:08:57 AM
: "ptonev"
Then can set gloabl visibility level


Where?


: Re: Plugin idea...
: derula October 11, 2004, 05:09:39 AM
: "derula"
: "ptonev"
Then can set gloabl visibility level


Where?


Okay, found it, in the main menu. thx :)


: Plugin idea...
: Anonymous October 22, 2004, 08:39:50 PM
не хочет оно работать... :(


: Plugin idea...
: ptonev October 22, 2004, 09:00:03 PM

не хочет оно работать... :(

Translation:
It don't want to work.

That is not true.
At me it work fine. It really have some bugs, but it is not fatal.
Look users and owner visibility level. And use it (for now) only in invisibility mode.


: Plugin idea...
: Anonymous November 20, 2004, 06:53:47 AM
It doesn't work:(
But the idea is very good...I've missed this thing:)


: Plugin idea...
: ptonev November 21, 2004, 05:20:25 AM
> It doesn't work:(

As I say before at me it work fine. It really have some bugs, but it is not fatal.

If you have problem with him we can discuss it.

> But the idea is very good...I've missed this thing:)

Yep, really is good idea.  8)


: Plugin idea...
: Anonymous January 22, 2005, 03:54:14 PM
plug-in doesnt work properly
i doesnt matter how i try to configure, i'm never visible to anyone... :(
using Miranda 0.3.3.1


: Plugin idea...
: ptonev January 24, 2005, 01:35:42 PM
i doesnt matter how i try to configure, i'm never visible to anyone... :(


This is a very strange. You can add me in yours ICQ and will be test it.


: Plugin idea...
: Anonymous March 24, 2005, 08:13:03 PM
What about MSN users?
Can "BLock list" be used?

---

i have 2 icq protocols, but mvisibility works only on proto_1


: Plugin idea...
: ptonev March 24, 2005, 08:29:02 PM
Hi,
What about MSN users?
Can "BLock list" be used?

At this moment plugin don't supoprt MSN users.
i have 2 icq protocols, but mvisibility works only on proto_1

At short time I will be implementing support on more of 1 ICQ/other protocols.

Best regards,


Sorry, the copyright must be in the template.
Please notify this forum's administrator that this site is missing the copyright message for SMF so they can rectify the situation. Display of copyright is a legal requirement. For more information on this please visit the Simple Machines website.