ptonev.com

Products and Projects => Visibility Level Miranda Plugin => Topic started by: ptonev on October 11, 2004, 04:07:04 am



Title: Plugin idea...
Post by: ptonev on October 11, 2004, 04:07:04 am
Hi,

Plugin idea is simple.

I want to have different level on visibility but don't want to change always visibility/invisibility on contact persone.

User can set visibility level per contact persone. Then can set gloabl visibility level and all user that have >= level is can view user.


Title: Re: Plugin idea...
Post by: derula on October 11, 2004, 05:08:57 am
Quote from: "ptonev"
Then can set gloabl visibility level


Where?


Title: Re: Plugin idea...
Post by: derula on October 11, 2004, 05:09:39 am
Quote from: "derula"
Quote from: "ptonev"
Then can set gloabl visibility level


Where?


Okay, found it, in the main menu. thx :)


Title: Plugin idea...
Post by: Anonymous on October 22, 2004, 08:39:50 pm
не хочет оно работать... :(


Title: Plugin idea...
Post by: ptonev on October 22, 2004, 09:00:03 pm
Quote

не хочет оно работать... :(

Translation:
It don't want to work.

That is not true.
At me it work fine. It really have some bugs, but it is not fatal.
Look users and owner visibility level. And use it (for now) only in invisibility mode.


Title: Plugin idea...
Post by: Anonymous on November 20, 2004, 06:53:47 am
It doesn't work:(
But the idea is very good...I've missed this thing:)


Title: Plugin idea...
Post by: ptonev on November 21, 2004, 05:20:25 am
> It doesn't work:(

As I say before at me it work fine. It really have some bugs, but it is not fatal.

If you have problem with him we can discuss it.

> But the idea is very good...I've missed this thing:)

Yep, really is good idea.  8)


Title: Plugin idea...
Post by: Anonymous on January 22, 2005, 03:54:14 pm
plug-in doesnt work properly
i doesnt matter how i try to configure, i'm never visible to anyone... :(
using Miranda 0.3.3.1


Title: Plugin idea...
Post by: ptonev on January 24, 2005, 01:35:42 pm
Quote
i doesnt matter how i try to configure, i'm never visible to anyone... :(


This is a very strange. You can add me in yours ICQ and will be test it.


Title: Plugin idea...
Post by: Anonymous on March 24, 2005, 08:13:03 pm
What about MSN users?
Can "BLock list" be used?

---

i have 2 icq protocols, but mvisibility works only on proto_1


Title: Plugin idea...
Post by: ptonev on March 24, 2005, 08:29:02 pm
Hi,
Quote
What about MSN users?
Can "BLock list" be used?

At this moment plugin don't supoprt MSN users.
Quote
i have 2 icq protocols, but mvisibility works only on proto_1

At short time I will be implementing support on more of 1 ICQ/other protocols.

Best regards,