ptonev.com

Products and Projects => Speaker Notification Miranda Plugin => Topic started by: Anonymous on June 02, 2005, 03:55:05 pm



Title: Miranda 0.4 + mSpeakerNotify
Post by: Anonymous on June 02, 2005, 03:55:05 pm
Hi,

I am trying to use mSpeakerNotify 0.1.2.0 with Miranda 0.4.
It does not work  :-(


Title: Miranda 0.4 + mSpeakerNotify
Post by: ptonev on June 03, 2005, 09:39:22 am
Hi,

this is a very strange.

I use mSpeakerNotify 0.1.2.0 with Miranda 0.4.0.1 and all work fine.

Send more information about what does not work.

Best regards,


Title: Miranda 0.4 + mSpeakerNotify
Post by: Anonymous on June 06, 2005, 01:50:12 pm
Hi,
Quote
Send more information about what does not work.

Miranda 0.4
Classic contact list 0.4.0.0
Change User Details 0.2.1.0
ICQ Oscar v8 / Joe 0.3.5.0
MSN Protocol 0.4.0.1
mSpeakerNotify 0.1.2.0
nConvers++ 0.0.0.36b
nHistory 1.0.0.1
RSSNews 0.0.3.6
Skype protocol 0.0.0.15
WebSMS-Plugin 0.0.0.8
StartupStatus 0.0.2.0
Wassup 0.3.1.2
WhoIsReadingMyStatusMsgNotify 0.0.1.0
-----------------------------------------------
Windows 2000 Professional + SP4
AMD Athlon XP 2600+
1 GB RAM
30 GB HDD (free)
--------------------
PC speaker is connected and works good (with another program)
Miranda: no speaker sound :-(
-----------------------------------
What next?

Thanks


Title: Miranda 0.4 + mSpeakerNotify
Post by: ptonev on June 06, 2005, 02:40:53 pm
Hi,

please, check if you have't trun off sound setting.

In old Miranda version have global checkbox in Options>Events>Sounds but now I can't find it on 0.4.0.1 alpha.

To check this you must install new plugin:
http://www.miranda-im.org/download/details.php?action=viewfile&id=1459

Next in main menu you must enter in Database Editor and go to tree "Current User">"Skin".

In this 'folder' you must have variable "UseSound" that must have value 1.
If it have't you must create it.

best regards,


Title: Miranda 0.4 + mSpeakerNotify
Post by: Anonymous on June 06, 2005, 04:55:04 pm
Hi,

"UseSound" = 1
Problem persist


Title: Miranda 0.4 + mSpeakerNotify
Post by: ptonev on June 06, 2005, 05:04:35 pm
Hi,

"UseSound" is 1 and when you received message speaker don't play?

Strange, very strange.

I will be check again my script but at me all work fine.

best regards,


Title: Miranda 0.4 + mSpeakerNotify
Post by: Anonymous on June 06, 2005, 06:55:17 pm
Hi,

Yes, when I received message speaker don't play :-(


Title: Miranda 0.4 + mSpeakerNotify
Post by: ptonev on June 06, 2005, 11:32:46 pm
Hi,

When you received message yours icon in tray icon blink/changing.

I detect incoming event when icon is changed.

For other way on this moment I don't think.

Best regards,


Title: Miranda 0.4 + mSpeakerNotify
Post by: Anonymous on June 07, 2005, 10:48:21 am
Eureka!

Thanks!


Title: Miranda 0.4 + mSpeakerNotify
Post by: ptonev on June 07, 2005, 04:02:42 pm
Hi,

what make you?

Trun on icon blink and sound returned!